Svjetski, a naše! Tako zasad zvuče planovi za prvi NFT enabled Web3 festival koji će se održati u Šibeniku ovoga svibnja. 

Na nekoliko različitih lokacija u Krešimirovom gradu od 11. do 13. svibnja odvijat će se trodnevni festival kakav dosad nije održan nigdje u svijetu. Kako navode na svojoj službenoj stranici, organizatori su na ovu ideju došli potaknuti pandemijom. 

U proljeće 2020. godine počeli su s radom na zbližavanju blockchain i kripto zajednica diljem svijeta, a taj izazovan period za njih je bio i plodan. Prva konferencija održana je online, druga je podignula ljestvicu live prijenosom na čak tri različita jezika. Treći događaj održan je za Noć vještica, a niz su nastavili i četvrtom konferencijom kojoj je tema bila Bull Market. Za one koji ne znaju, izraz bull market se koristi, najčešće u iznačavanju stanja na burzi, za periode u kojima cijene ili već rastu ili se rast uskoro očekuje. 

– Stvaramo uistinu “električnu” atmosferu koja kombinira najbolje od kripto i blockchain sadržaja, kao i živahnu atmosferu i uzbudljive aktivnosti.

Popis govornika i predavača možete vidjeti OVDJE.

Cijeli članak možete pročitati na: slobodnadalmacija.hr