Jedan od najvećih svjetskih glazbenih promotora, prema informacijama koje su došle do nas u Hrvatskoj osniva predstavništvo putem kojeg će već ovog ljeta krenuti s organizacijom velikih festivalskih događanja.

Ako je suditi prema informacijama koje smo saznali iz upućenih izvora, Hrvatsku očekuje vrlo zanimljiva turistička sezona. Barem što se tiče glazbenih evenata. Prema informacijama kojima raspolažemo, na još uvijek nepoznatoj lokaciji bi se ovo ljeto trebao događati veliki festival elektronske glazbe uz potpis jednih od vodećih svjetskih promotora koji organiziraju ovakve tipove događanja diljem svijeta.

Riječ je o promotorskoj tvrtki ALDA na čijem su čelu Allan Hardenberg i David Lewis koja u Europi organizira velik broj glazbenih događanja, te Insomniaca iz Los Angelesa koji su organizatori velikog broja najvećih glazbenih festivala, a čiji je suvlasnik Pasquale Rotella, prema Forbesu, jedan od najutjecajnijih ljudi svjetskog show business-a.

Ukoliko se najave o održavanju obistine, za očekivati je da će organizacija događanja biti upriličena na nekoj od vodećih turističkih destinacija kod nas. Ostaje za vidjeti hoće li se ove optimistične najave za domaću glazbenu scenu, turizam i ekonomiju uistinu desiti.

Cijeli članak možete pročitati na: slobodnadalmacija.hr

Foto: Pixabay